Idag var det kurs avslutning på valp kursen jag haft på Hässleholms Hu.
Tycker det har varit en bra kurs med kanon duktiga och roliga ekipage som jag hoppas få träffa fler gånger :D
Utvärderingen var som jag hoppats deltagarna nöjda med upp lägget och dom olika övningarna.
Vi har jobbat mycket med klicker träning och att hundarna ska söka kontakt och tänka mycket själva.
Det är kul att se när deltagarna förstår hur roligt det är med klicker träning och vilket bra verktyg klickern är redan på valp kursen :D
Det ända negativa var att något av tillfällena varit lite kortare och att vädret varit dåligt ;)
Tycker det är jätte svårt att planera valp kurs då det är så olika hur mycket dom orkar hur fort dom olika övningarna går osv men jag ska helt klart tänka på det till nästa kurs.
Då det var sista gången hade dom som önskemål att få släppa hundarna tillsammans, mycket uppskattat av dessa unga hundar som varit mycket duktiga under flera tillfällen :D
Sen blev det fika jag hade bakat min favvo ”kladd kaka” och på begäran kommer här receptet….Jag kan verkligen rekommendera den den är helt sjukt god!!!
Smet: |
|
2 dl socker | |
2 st ägg | |
100 gram Marabou Daim | |
80 gram margarin | |
2 dl vetemjöl | |
Glasyr: |
|
100 gram Marabou Mintkrokant | |
4 msk -5 msk vispgrädde |
Gör så här
- Vispa ägg och socker poröst. Smält Marabou Daim och margarinet. Blanda ihop ovanstående väl tillsammans med mjölet.
- Grädda i 175 grader i 20 min, längst ner i ugnen.
- Låt kakan svalna.Gör under tiden glasyren genom att smälta Marabou Mint Krokant ihop med grädden. Lägg på glasyrens
Kakan smakar alldra bäst om den får stå i kylen ett dygn innan den äts tillsammans med grädde glas eller helt naturell!